e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Σύναξη της Παναγίας, με Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στο Λονδίνο

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Hatfield & Hertfordshire Λονδίνου, την Κυριακή μετά της Χριστού Γεννήσεως. Προεξήρχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργών μετά των Θεοφ. Επισκόπων Μελιτηνής κ. Μαξίμου και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου.

Έλαβαν επίσης μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, οι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Ιωσήφ Παλιούρας, π. Νικόδημος Αγγελής, π. Νικόλαος Κόκκινος και ο Πρεσβύτερος π. Δημητριανός Μελέκκης.

Ο Σεβασμιώτατος και οι δύο Επίσκοποι ευχήθηκαν ολοθέρμως στον εορτάζοντα Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωσήφ Παλιούρα, ιερατικώς Προϊσταμένου του εν λόγω Ι. Ναού και Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: