e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Θερμές ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση από την Εξοχ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, σήμερα, Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021. Η Εξοχ. Πρόεδρος εξέφρασε, επίσης, τις ευχές της για το νέο έτος.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε την κυρία Σακελλαροπούλου για το έντονο ενδιαφέρον της για την πορεία της υγείας του, καθώς και ακόμη ακόμη μία φορά για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία που του επεφύλαξε στο Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο μήνα, όταν επισκέφθηκε την Αθήνα. Της αντευχήθηκε εγκαρδίως και της ζήτησε να μεταφέρει προς τον ευσεβή ελληνικό λαό τις πατρικές ευχές και την Πατριαρχική του ευλογία για το 2022.


Δεν υπάρχουν σχόλια: