e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Άγιο Νικόλαο Shepherd’s Bush

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Shepherd’s Bush του Δυτικού Λονδίνου χοροστάτησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας την Κυριακή ΙΖ΄ Ματθαίου.

Λειτούργησε ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Σταύρος Σολωμού, μετά του Αρχιδιακόνου κ. Γεωργίου Τσουρούς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον ιερατικώς Προϊστάμενο Πρωτοπρεσβύτερο κ. Σταύρο Σολωμού και μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Κοινότητα καθώς και τις επερχόμενες εορταστικές εκδηλώσεις επί τη ευκαιρία της εκατονταετηρίδος της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: