e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Επίσκεψη του Συνταγματάρχη Ι. Φασιανού και του Λοχαγού Ν. Ρούσσου στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος δέχθηκε την επίσκεψη του Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Φασιανού, μονίμου Στρατιωτικού Ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας στην Καμπέρα, και του Λοχαγού κ. Νικολάου Ρούσσου, Επιμελητή Μουσειακών Συλλογών του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και τρέχουσας επικαιρότητας, αφορώντα την Ελλάδα και την Ομογένεια της Αυστραλίας, καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών των ομογενών με την πατρώα γη, μέσα από την ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: