e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Προηγιασμένη Λειτουργία για τους Αγίους Σαράντα Μάρτυρες στο πολιορκημένο Κίεβο [video-photos]


Πρωί Τρίτης, 22ας Μαρτίου 2022, εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων των εν τη λίμνη Σεβαστεία τελειωθέντων, με το ιουλιανό ημερολόγιο, ετελέσθη θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον χρυσότρουλο Ναό του Αγίου Μιχαήλ, στο κέντρο του πολιορκημένου Κιέβου, προεστώτος του Προκαθημένου της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας κ. Επιφανίου. 
    Κατά την διάρκειας της Λειτουργίας αναπέμφθηκαν δεήσεις και ικεσίες υπέρ των αγωνιζομένων υπερασπιστών της χώρας έναντι της ρωσικής λαίλαπας, όπως και υπέρ αναπαύσεως των ηρωικώς πεσόντων πατριωτών στα πεδία των μαχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:























Δεν υπάρχουν σχόλια: