e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Νέος Αρχιερατικώς Προϊστάμενος στον Καθεδρικό Ναό Αλεξανδρείας


Την Κυριακή, 23η Μαΐου 2022,ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄ παρέστη συμπροσευχόμενος κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, προ του πέρατος της οποίας ανακοίνωσε τον διορισμό του Σεβ. Μητροπολίτη Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμονος, Αρχιγραμματέως και Μέλους της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ως του νέου Αρχιερατικώς Προϊσταμένου του προαναφερθέντος περικαλλούς Ναού.
Σημειώνεται ότι Σεβ. Παντελεήμων ως Αρχιμανδρίτης διετέλεσε Ιερατικώς Προϊστάμενος στον ίδιο Ναό, κατά την περίοδο 2006-2012 και εκεί έλαβε τον τρίτο βαθμό της Ιερωσύνης κατά την εις Επίσκοπον χειροτονία του, την 2α Δεκεμβρίου 2012.





Δεν υπάρχουν σχόλια: