e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Εόρτιο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ταξιάρχη Μανταμάδου Λέσβου [video]

Εόρτιο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο λαοφιλέστατο Προσκύνημα της Ενορίας του Ταξιάρχη Μανταμάδου νήσου Λέσβου ετελέσθη σήμερα, Κυριακή των Μυροφόρων, 8 Μαΐου 2022, εν πληθούση Εκκλησία. 

Φέτος, μετά δυο χρόνια προβλημάτων και απαγορεύσεων, εξαιτίας του θανατηφόρου Covid-19, τελούνται όλα ελεύθερα, οπότε ο πιστός και φιλάγγελος λαός έχει πλέον την δυνατότητα να προσέλθει και να προσκυνήσει άνετα τον θαυματουργό Ταξιάρχη. 

Στη σημερινή Ευχαριστιακή Σύναξη προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: