e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Έτοιμοι για την Πεντηκοστή 2022 στην Παναγούλα Βανάτου εν Ζακύνθω


Πανέτοιμοι είμαστε στην Ενορία μας και μάλιστα στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, για την αυριανή μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής 2022. 
        Τα ευγενικά και αφοσιωμένα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου (τα οποία -σημειωτέον- κάθε σαββατόβραδο έχουν την επιμέλεια του ευπρεπισμού των εκκλησιών μας), μαζί με άλλους κυρίους και κυρίες, έφεραν στον Ναό και με τα χέρια τους ετοίμασαν τα γιορτινά πατροπαράδοτα "ματζέτα", καμωμένα από μερτιά και γαρύφαλλα, τα οποία θα διανεμηθούν στο εκκλησίασμα κατά τον Εσπερινό της Γονυκλισίας της αυριανής εορταστικής Συνάξεως.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ:











Δεν υπάρχουν σχόλια: