e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας για τα 400 πτώματα στο Ιζιούμ: "ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ" [φρικτές photos]

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, πριν λίγα μόλις λεπτά, δημοσιοποίησε φρικτές φωτογραφίες από τους μαζικούς τάφους στο Ιζιούμ, το οποίο απελευθερώθηκε πρόσφατα, καθώς είχε από καιρό καταληφθεί από τους Ρώσους και -ως φαίνεται- εκεί συνέβησαν φρικτές θηριωδίες και εγκλήματα πολέμου.

Όλος οργή ο Πρόεδρος Ζελένσκι σχολιάζει:

"Αυτό πρέπει να το δει όλος ο κόσμος. Ένας κόσμος στον οποίο δεν πρέπει να υπάρχει σκληρότητα και τρομοκρατία. Αλλά όλα αυτά είναι εκεί. Και το όνομα αυτής είναι Ρωσία.

Περισσότερα από 400 πτώματα βρέθηκαν στον χώρο μαζικής ταφής στο Izyum. Με σημάδια βασανιστηρίων, παιδιά, όσοι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα πυραυλικών επιθέσεων, πολεμιστές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Η Ρωσία αφήνει μόνο θάνατο και βάσανα. Δολοφόνοι. Βασανιστές. Στερημένος από κάθε τι ανθρώπινο. Δεν θα το σκάσεις. Δεν θα κρυφτείς. Η τιμωρία θα είναι απλά τρομερή. Για κάθε Ουκρανό, για κάθε βασανισμένη ψυχή."








Δεν υπάρχουν σχόλια: