e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Φερίκιοϊ ΚΠόλεως: Εόρτια Ευχαριστιακή Σύναξη στον Ναό των Δώδεκα Αποστόλων

Στον κατάμεστο από εκκλησίασμα Ναό των Δώδεκα Αποστόλων Φερίκιοϊ Κωνσταντινούπολης, που θύμιζε άλλες εποχές, τελέστηκε σήμερα Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Αρχιερατικώς Προϊσταμένου, Μητροπολίτη Καλλιουπολεως και Μαδύτου κ. Στεφάνου.

Μετά την απόλυση ευλογήθηκε και κόπηκε η πατροπαράδοτη πίττα, αφου προηγουμένως εψάλησαν τα τροπάρια του Αγίου Βασιλείου. Ο κ. Στέφανος απευθυνόμενος στους πιστούς τους ευχήθηκε να είναι αίσιος ο νέος ενιαυτός της χρηστότητος του Κυρίου, υγεία και δύναμη στην νεοεκλεγεθείσα Επιτροπή που αναδείχθηκε στις πρόσφατες κοινοτικές εκλογές.

Στην συνέχεια το νέο σώμα παρέθεσε γεύμα, στο οποίο ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Σανταλτζίδης ευχήθηκε για το νέο έτος τονίζοντας ιδιαίτερα ότι το γεύμα παρατίθεται προς τιμήν των απερχόμενων συμβούλων, των μελών της Φιλοπτώχου, του ΕΡΘΟ και των εργαζομένων στην Κοινότητα.










Δεν υπάρχουν σχόλια: