e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Η Oslo Society στο Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου

Την Τρίτη, 25 Απριλίου 2023, επισκέφθηκε το ιστορικό Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου, η Oslo Society, ένας σύλλογος που ιδρύθηκε το 1811 και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Όσλο της Νορβηγίας, ενώ είναι ενεργό μέλος του Δικτύου Europa Nostra (Oslo Byes Vel).

Τα 35 μέλη, με επικεφαλής τον Ole Rikard Høisæther, Γενικό Γραμματέα, και την Christina Aas, Διευθύντρια της Εταιρείας, καλωσόρισε εγκαρδίως ο Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε. Λάκης Βίγκας, συντονιστής του έργου αποκατάστασης του Ορφανοτροφείου. Στη συνέχεια, η αρχιτέκτονας κ. Damla Acar και η κ. Burçin Altınsay Özgüner, πρόεδρος της Icomos Τουρκίας, έκαναν την απαραίτητη ενημέρωση, δίνοντας τεχνικές λεπτομέρειες, για το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού που θα ολοκληρωθεί σύντομα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: