e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Συνεδρίαση της Διοικούσης Επιτροπής του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικού Τουρισμού

Συνήλθε σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου, Προέδρου του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Διοικούσα Επιτροπή του ως άνω Συνοδικού Γραφείου.

Κατά την συνεδρίαση της Διοικούσης Επιτροπής συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στις προσεχείς δράσεις του Συνοδικού Γραφείου εντός και εκτός Ελλάδος και ιδιαιτέρως τη συμμετοχή του κατά το προσεχές εκκλησιαστικό έτος 2023-2024 σε αποστολές και Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού στο εξωτερικό για την προώθηση και περαιτέρω ανάπτυξη του Θρησκευτικού-Προσκυνηματικού Τουρισμού στην πατρίδα μας.

Εκ του Συνοδικού Γραφείου


Δεν υπάρχουν σχόλια: