e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

2ετές Μνημόσυνο Μητροπολίτου Κινσάσας Νικηφόρου στη Μονή Τσαγκαρόλων Χανίων

Φωτοστιγμές από το διετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κινσάσας κυρού Νικηφόρου, στην περιώνυμη Μονή Αγίας Τριάδος Τσαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι Χανίων Κρήτης, χοροστατούντος του Ηγουμένου, Θεοφ. Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού.

Ευγνώμονες ευχαριστίες εκφράστηκαν στην κατά σάρκα οικογένεια του και ειδικά στον διάδοχο του εν τω αγιωνύμω όρει και κατά σάρκα αδελφό του π. Νεκτάριο Μικραγιαννανίτη που προσέφεραν στη Μονή την αρχιερατική στολή με την οποία χειροτονήθηκε Αρχιερέας και την οποία του είχε προσφέρει το μοναστήρι, δεδομένου ότι υπήρξε αδελφός και πνευματικός του.







Δεν υπάρχουν σχόλια: