e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Θεραπειά ΚΠόλεως: Θεία Λειτουργία στο Αγίασμα της Αγ. Κυριακής "του Βουνού"

Το πρωί της Παρασκευής, 7ης Ιουλίου 2023, επι τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, κατά την οποίαν εορτάζει το Ιερό Αγίασμα της Αγίας Κυριακής της επιλεγομένης «του βουνού» της Κοινότητος Θεραπείων, τελέσθηκε εν μέσω ικανού αριθμού πιστών Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου ημών Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου. Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και Άρχοντες Οφφικίαλοι της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στον αυλόγυρο του Ιερού Αγιάσματος. Την επίβλεψη του Ιερού Αγιάσματος έχει η οικογένεια Γεωργίου και Μάρθας Σαπουντζή.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: