e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ελευθερώτρια Ζακύνθου: Μεθέορτα Εσπέρια και Παράκληση στην πανηγυρίζουσα Μονή

Εσπέρας Παρασκευής, 8ης Σεπτεμβρίου 2023, στην πανηγυρίζουσα Γυναικεία Μονή Ελευθερωτρίας Ζακύνθου επί τη χαρμοσύνω εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου. Εψάλη Εσπερινός και ακολούθως Παρακλητικός Κανόνας προς την Ελευθερώτρια Παναγία. 
     Τα λειτουργικά μεθέορτα τέλεσε -κατά τη συνήθεια πολλών ετών- ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος μάλιστα ομίλησε κατάλληλα προς το εκκλησίασμα. 
        Για την επιτυχία όλων των λειτουργικών - λατρευτικών συνάξεων είχε μεριμνήσει τα δέοντα η Ηγουμένη, Γερόντισσα Μαγδαληνή, μαζί με την περί αυτήν Αδελφότητα των Μοναζουσών.












Δεν υπάρχουν σχόλια: