e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσκεκλημένος στο δείπνο Ερντογάν – Μητσοτάκη

Σε μιαn αναβάθμιση της τελευταίας στιγμής προχώρησε η τουρκική πλευρά αναφορικά με το δείπνο που πρόκειται να παραθέσει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, την Άγκυρα.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους δεν θα είναι μόνο οι αρμόδιοι υπουργοί και συνεργάτες τoυ Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς η τουρκική προεδρία κάλεσε στο δείπνο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, γεγονός που θεωρείται πως αποκαλύπτει τη θετική προσέγγιση που δείχνει η Άγκυρα στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην τουρκική πρωτεύουσα.

Το επίσημο δείπνο είναι προγραμματισμένο για τις 18.15, τοπική ώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: