Μια ομιλία που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 8 Νοεμβρίου 2025, στον κατάμεστο Ναό της Παναγούλας Βανάτου, από το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Αληθώς»!
Καλεσμένος ήταν ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου - ιερέας, θεολόγος, γιατρός, ιεραπόστολος, και πάνω απ’ όλα ζωντανός μάρτυρας του εφαρμοσμένου Ευαγγελίου.
Το θέμα της ομιλίας του, «Η ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Δύναμη ή αδυναμία;», άγγιξε τις ψυχές των παρισταμένων, αναδεικνύοντας με παραδείγματα ζωής και αγιότητας, από την Ιλιάδα, την Παλαιά Διαθήκη έως τον Άγιο Διονύσιο, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Άγιο Νεκτάριο, την εξαιρετική και απροσμέτρητη δύναμη που κρύβει η συγχώρεση – όχι ως αδυναμία, αλλά ως πράξη γενναιότητας, αυτοθυσίας και βαθιάς αγάπης.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ υπερ2ΩΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου