Πρωί Κυριακής του Ασώτου, 8 Φεβρουαρίου 2026, στον Ναό της Παναγούλας Βανάτου, τελέσθηκε από τον Εφημέριο, π. Παναγιώτη Καποδίστρια, η Θεία Λειτουργία της ημέρας, ο ίδιος μάλιστα ομίλησε κατάλληλα προς το εκκλησίασμα με θέμα: "Κυριακή του Ασώτου Υιού ή του Σπλαχνικού Πατέρα;". Την ομιλία μπορείτε να αναγνώσετε ΕΔΩ!
Το ψαλτήρι τίμησε δεόντως ο Ιεροψάλτης της Ενορίας, κ. Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης.
Είχε προταθεί για προσκύνημα απότμημα εκ των ιερών Λειψάνων του Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών, του οποίου η μνήμη ετιμάτο χθες. Το λείψανο αποκτήθηκε φέτος εξ αρχιερατικής αψευδούς πηγής. Οι εκκλησιασθέντες το ασπάσθηκαν συγκινημένοι!
Στο τέλος της Ευχαριστιακής Συνάξεως έγινε το 40νθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής συντοπίτισσας ΣΤΕΛΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, το γένος Δρογγίτη.
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου