e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Κυριακή του Θωμά 2019 στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου




Πρωί Κυριακή του Αντίπασχα (ή του Θωμά), 5 Μαΐου 2019, με βαριά συννεφιά και ενίοτε ψιλόβροχο του νοτιά, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου. 
     Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας, ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας παρουσίασε τον -γνωστό, άλλωστε- εκπαιδευτικό κ. Σταμάτιο Ζούλα (Μάστερ Θεολογίας), ο οποίος θα κρατήσει την β΄ ιεροψαλτική θέση κατά το επόμενο εξάμηνο και συνάμα την διακονία του ιερού άμβωνα στην Ενορία. 
     Ο κ. Ζούλας, λοιπόν, έκανε και το σημερινό κήρυγμα, σχετικό με την καλή δυσπιστία του Αποστόλου Θωμά, η οποία οδήγησε στη σωτήρια ψαύση των τύπων των ήλων του Αναστημένου. 














































Δεν υπάρχουν σχόλια: