e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, o 53χρονος Καβαλιώτης που νικήθηκε από τον Covid-19


[πηγή: kavalapost.gr | 16:30]

Θλίψη στην κοινωνία της Καβάλας έχει προκαλέσει η είδηση ενός ακόμη θανάτου, νέου στην ηλικία, συμπολίτη μας από κορονοϊό το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2020, τόσο για το γεγονός ότι ο εκλιπών ήταν μέλος της «οικογένειας» του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας όσο και για το ότι ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό.

Ο «γίγαντας» -όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του- ήταν ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, κατά κόσμον Μιχάλης Νικολαΐδης, ο οποίος υπηρετούσε ως διοικητικός υπάλληλος [προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρωτοκόλλου] του Νοσοκομείου, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και νοσηλευτής.

Ήταν μόλις 53 ετών.

Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του από επιπλοκές του κορονοϊού, το facebook «πλημμύρισε» με μηνύματα φίλων και ανθρώπων που τον γνώριζαν οι οποίοι σπεύδουν να συλλυπηθούν τους οικείους του για την απώλειά τους.

Η εξόδιος ακολουθία του Μιχάλη Νικολαΐδη θα τελεστεί στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: