e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Η Φωνή του Ουρανού ταρακούνησε το Κρεμλίνο


2ο σχόλιο του π. Ρωμανού Αναστασιάδη

Ακόμη μια "επιχείρηση" του "μαέστρου" Ιλαρίωνα απέτυχε παταγωδώς... Ο "εκλεκτός" τους, Μπάτσκας Ειρηναίος, ξημεροβραδιαζότανε κάθε τόσο στη Ρωσία, παίρνοντας εντολές και προετοιμάζοντας την άλωση της Σερβικής Εκκλησίας... Αλλά ο Θεός ήθελε αλλιώς...
Το Πνεύμα το Άγιον είπε ΟΧΙ στη Μόσχα και στο επικίνδυνο φερέφωνό της στην Εκκλησία της Σερβίας, τον Επίσκοπο Μπάτσκας Ειρηναίο!
Στο τριπρόσωπο για την εκλογή του Πατριάρχη Σερβίας βρέθηκαν οι Επίσκοποι Μπάτσκας Ειρηναίος, Μπάνια Λούκα Εφραίμ και ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας Πορφύριος, ο οποίος και τελικά εξελέγη.
Ας ελπίσουμε να έλαβαν το μήνυμα του Ουρανού και στη Μόσχα και στο Βελιγράδι και απανταχού της γης...
Κυρίως, ας ελπίσουμε να έλαβαν το μήνυμα στην Εκκλησία της Κύπρου, όσοι νομίζουν πως θα γίνουν Αρχιεπίσκοποι με ρούβλια και ψήφους των Μοσχοβιτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: