e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Κυριακή Αγ. Πάντων 2021 ο Μητροπολίτης Ζακύνθου στον Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού


Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων, 27 Ιουνίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ευρισκόμενος ακόμη στην Αθήνα, μεταξύ την οδυνηρή εμπειρία του στο Συνοδικό Δικαστήριο, απ' όπου εξήλθε σώος και αβλαβής, επέλεξε να εκκλησιασθεί συμπροσευχόμενος και να κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηρίων, στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού. 
     Με την Ενορία αυτήν ο Σεβ. κ. Διονύσιος Δ΄ συνδέεται παλαιόθεν, δεδομένου ότι εκεί διετέλεσε προ δεκαετιών νεωκόρος και ψάλτης, κατά συνέπεια έχει αγαθές αναμνήσεις και ανθρώπους που τον σέβονται και τον αγαπούν.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: