e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025

Καθηγητές και φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025, τεσσαρακονταπενταμελής όμιλος Καθηγητών και φοιτητών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, υπό την ηγεσία του Επ. Καθηγητή κ. Αθ. Κούγκουλου, στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής, όπου, καλωσορίζοντάς τους, αναφέρθηκε στην ιστορία της Σχολής και στις προσπάθειες για την επαναλειτουργία της. Ακολούθως, οι Καθηγητές και οι σπουδαστές προσκύνησαν στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος, και ξεναγήθηκαν στις παλαιές αίθουσες διδασκαλίας και την ιστορική Βιβλιοθήκη της Σχολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: