e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 29 Απριλίου 2026

Ιαπωνία: Πώς γιορτάστηκε η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα 2026

Τα κοσμοσωτήρια μεγάλα γεγονότα των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού γιορτάστηκαν και στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στις πόλεις Tokyo (StAlbans AnglicanEpiscopal Church), Nagoya(Chikaramachi Catholic Church)Okinawa (StNicholas), και Yokosuka (Chapel of Hope). Οι ιερείς π. Paul Koroluk, π. Andrew Kearnsand π. Vasyl Pokhylets προσπάθησαν να καλύψουν τις λειτουργικές και ποιμαντικές ανάγκες των Ορθοδόξων Ιαπώνων, Ουκρανών, Ρώσων, Ελλήνων και Αγγλοφώνων. 

Η Ιερά Μητρόπολις Κορέας, ο Μητροπολίτης της οποίας εξυπηρετεί την Ιαπωνία ως Έξαρχος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ευχαριστεί  τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας στον Τόκιο ΗΕ David Eisho Uehara και τον Ρωμαιοκαθολικό Επίσκοπο στην Nagoya HG Michael GoroMatsuura Μichael,  για την παραχώρηση ναών τους προς τέλεση των ιερών Ακολουθιών.  

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: