Με ιδιαίτερη κατάνυξη τιμήθηκε στις 29 Ιουνίου 2026, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Πέτρου στο Μουζάκι (μετόχιο της Μονής Στροφάδων και Αγ. Διονυσίου), η μνήμη του Προστάτη Αγίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Αποστόλου Παύλου, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄.
Τη Θεία Λειτουργία, πέραν των πιστών του νησιού, τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Διονύσιος Ακτύπης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, Ταξίαρχος κ. Ηλίας Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, καθώς και αρκετά μέλη της Τοπικής Διοίκησης.
Ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποτέλεσε η παρουσία, κατόπιν προσκλήσεως της τοπικής Διεθνούς των Αστυνομικών, του Τμήματος ΑμεΑ του Οργανισμού Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου (Ο.Δ.Α.Ζ.), μαζί με τους συνοδούς τους, καθώς και μελών του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, αναδεικνύοντας το μήνυμα της ισότητας, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης που πρεσβεύει η Ένωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου