e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Στην αυλή του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

 Σήμερα το πρωί 





Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β'




Σήμερα το πρωί ο Εψηφισμένος Επίσκοπος Μοζαμβίκης Ιωάννης συναντήθηκε εκ του σύνεγγυς, για πρώτη φορά μετά την εκλογή του, με τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄.
Εκεί ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Φωτικής κ. Διονύσιος και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Ζακύνθου π. Παναγιώτης Καποδίστριας, οι οποίοι μάλιστα παρεκάθησαν στη μεσημεριάτικη Πατριαρχική Τράπεζα.
Το απόγευμα, στις 5.30, στο Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο, θα τελεσθεί το Μεγάλο Μήνυμα του Εψηφισμένου Μοζαμβίκης, ενόψει της αυριανής Χειροτονίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: