e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Αναγγελία των Εγκαινίων του Ναού της Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ   ΙΕΡΟΥ   ΝΑΟΥ*

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,

ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΐΟΥ 2015. ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΤΗΣ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΦΗΜΕΡΙΩΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΟΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ, ΣΑΒΒΑΤΟ 23/5 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 ΜΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓ. ΜΑΤΡΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΗΡΑΣ,  ΤΗΣ  ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΒΙΔ ΤΟΥ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  24/5 ΣΤΙΣ 6.30 ΠΜ Ο ΟΡΘΡΟΣ, Η ΙΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΣΟΜΕΝΗΣ ΑΓ. ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΗ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ.κ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΜΑΐΟΥ. 

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

* Η ανωτέρω ανακοίνωση δημοσιεύεται στο πολυπεριοδικό μας, δεδομένου ότι Εφημέριος στον εν λόγω Ναό είναι ο ζακυνθινής καταγωγής Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωστής, ο οποίος μάλιστα έχει τη γενική ευθύνη και μέριμνα για τα Εγκαίνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: