e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Η μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου στο Μπανάτο Ζακύνθου (Κυριακή, 2.12.2018)


Την ερχόμενη Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα κατά την οποία η Ορθοδοξία τιμά την ιερή μνήμη του νέου Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, εορτάζουμε κι εμείς, εδώ στο Μπανάτο Ζακύνθου, την κορυφαία αυτήν και αγιασμένη προσωπικότητα της εποχής μας, αφιερώνοντας την Αναστάσιμη Ευχαριστιακή Σύναξή μας, στον Ναό της Παναγούλας μας, σε Αυτόν!

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί, θα λάβουν χώραν ο Όρθρος, η Αρτοκλασία και η Θεία Λειτουργία. Στο μέσο της Συνάξεως θα υπάρχει καλαίσθητο Εικόνισμα του Οσίου Πατρός, διά χειρός Αναργύρου Σκαλιώτη! 

Οι ενδιαφερόμενοι ας προσέλθουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: