e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Προαγωγές ιερέων στη Μητρόπολη Ζακύνθου

Κατά τον αποψινό Πανηγυρικό Εσπερινό για την αυριανή εορτή επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος, πρόκειται να απονείμει δώδεκα εκκλησιαστικά αξιώματα (οφίκια) σε ισάριθμους Κληρικούς της Μητρόπολής μας.

Πιο συγκεκριμένα, θα χειροθετήσει: α) Αρχιμανδρίτες τους Ιερομονάχους Νικόδημο Λιοντάκη και Μελίτωνα Βόγια, β) Πρωτοπρεσβυτέρους τους Μεγάλους Οικονόμους Γεώργιο Καμπίτση, Παναγιώτη Σπουργίτη και Χαράλαμπο Κυπριώτη, γ) Μεγάλους Οικονόμους τους Οικονόμους Δαμιανό Θεοδωρίτση, Χαράλαμπο Κλάδη και Νικόλαο Βόσσο και δ) Οικονόμους τους Πρεσβυτέρους Νικόλαο Αβούρη, Ελευθέριο Πόθο, Παναγιώτη Πόθο και Παύλο Ξένο.

Σε όλους τους προαχθησόμενους καλούς και άξιους ιερείς μας, ευχόμαστε από καρδιάς να μακροημερεύουν για την ωφέλεια του εκκλησιαστικού μας πληρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: