e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Επίσημο γεύμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχου

  Μεσημέρι 25ης Οκτωβρίου 2013  














Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, επίσημο γεύμα προς τιμήν της του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και των μελών της συνοδείας του. Παρόντες ήταν, μεταξύ πολλών άλλων επισήμων, Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στρατιωτικοί των τριών όπλων και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Το κείμενο της πατριαρχικής Πρόποσης στο εν λόγω γεύμα δημοσιεύσαμε στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μας και μπορείτε ν' αναγνώσετε μ' ένα κλικ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: