e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μάθημα θάρρους από τη 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου: "Δυσλειτουργική καρδιά είναι αυτή που δεν έχει αγάπη μέσα της" [video]




Η 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου, φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών στα Ιωάννινα, ανήμερα της... ημέρας των ερωτευμένων (14.2.2016), έκανε την διαφορά! Δεν φιλοτέχνησε π.χ. ροζ καρδούλες με βέλη και τα γνωστά γλυκανάλατα, αλλά μας άνοιξε διάπλατα την πονεμένη καρδούλα της. Πώς; Έφτιαξε  ένα βίντεο 11 λεπτών (που ήδη έχει γίνει viral), το ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook και μίλησε ευθέως, αυθόρμητα, ενίοτε χιουμοριστικά για τον Γολγοθά που καρτερικά ανεβαίνει από παιδούλα, καθώς πάσχει από κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια

Μας δίνει όντως ένα πολύτιμο μάθημα θάρρους και εκπέμπει μηνύματα προς όλους μας! Τονίζει χαρακτηριστικά: "Οποιοσδήποτε προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα, αυτός έχει την άρρωστη καρδιά. Αν έχεις αγάπη μέσα σου, είσαι υγιής. Μια άρρωστη καρδιά δεν είναι αυτή που έχει ασθενήσει ή έχει πάρει φάρμακα. Δυσλειτουργική καρδιά είναι αυτή που δεν έχει αγάπη μέσα της. Zήσε την κάθε μέρα, ρούφα τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα." 

Και αλλού, στη σελίδα της γράφει: "Αγώνας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, η 14 Φλεβάρη δεν είναι μόνο η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και η παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών! Αγάπη, δύναμη σε πάσχοντες και μη!"

Νεκταρία, εύγε! Να έχεις δύναμη και υγεία να μας διδάσκεις αντοχές! Ο Θεός μαζί σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: