e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Σταυροπροσκύνηση 2016 στον Ναό του Αγ. Νικολάου Marrickville και η Εθνική Επέτειος στο Σίδνεϊ

[...] 
Σου στέλνω μία ανταπόκριση από την Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης και στην συνέχεια ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου και τούτο διότι ο χώρος του Opera House που έλαβε χώρα η Γιορτή δεν ήταν διαθέσιμος μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η παρουσία και πάλι του Ελληνισμού, της Μαθητιώσας Νεολαίας, των αντιπροσώπων της Γενέτειρας, και της Πολιτειακής και Κοινοπολιτειακής Κυβερνήσεως, με Μπροστάρη τον Σεπτό μας Ποιμενάρχη Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας  κ.κ. Στυλιανό, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ και τον Κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, έδωσαν τον παρόν και εδόθη για μια ακόμη φορά το Ιερό Μήνυμα της Ελευθερίας και του Ελληνικού Πολιτισμού.

Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο της Αγίας μια Μεγάλης Τεσσαρακοστής και καλό Πάσχα
Με Σεβασμό και αγάπη
π. Νικόλαος Μποζίκης































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: