e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Στιγμές από το εν Ιεροσολύμοις Συνέδριο "Εορτάζοντας 40 χρόνια διαλόγου στην Ιερουσαλήμ"

6 Δεκεμβρίου 2017, Ιεροσόλυμα. His All Holiness Ecumenical Patriarch Bartholomew attends the conference entitled Celebrating 40 years of dialogue, in Jerusalem. Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, παρακολουθεί το συνέδριο με τίτλο Εορτάζοντας 40 χρόνια διαλόγου, στην Ιερουσαλήμ


Ξεκίνησαν σήμερα στα Ιεροσόλυμα οι εκδηλώσεις, επί τη συμπληρώσει σαράντα ετών από της ενάρξεως του επισήμου ακαδημαϊκού διαλόγου μεταξύ της Ορθοδοξίας και τοῦ Ιουδαϊσμού, όπως και το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ἡ σημασία των Ιεροσολύμων εις τας δύο θρησκευτικάς παραδόσεις», παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, καθώς και του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Θεοφίλου Γ΄.












Δεν υπάρχουν σχόλια: