e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αρχιερατική Λειτουργία στην πόλη Batalha της κεντρικής Πορτογαλίας (21.1.2018)


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπος πραγματοποίησε την διαρρεύσασα εβδομάδα ποιμαντική επίσκεψη στην Πορτογαλία, όπου συνάντησε και επικοινώνησε με τους εκεί Ορθοδόξους. 
     Μάλιστα την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, εν εκκλησία πληθούση, προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως στην Ενορία του Αγίου Ιώβ του Ποτσάεβ ενός Ρώσου Αγίου του β΄ μισού του 16ου αιώνος (Igreja da Exaltação de Santa Cruz), στη μικρή και γραφική πόλη Batalha της περιοχής Leiria, της κεντρικής Πορτογαλίας. Σημειωτέον ότι η επίσκεψη του Σεβ. κ. Πολυκάρπου συνέπεσε με την 3η επέτειο από την ίδρυση της Ορθόδοξης αυτής Ενορίας.



















































-->

Δεν υπάρχουν σχόλια: