e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο "Άσυλο του παιδιού" Θεσσαλονίκης και Θέρμης




Στο «Άσυλο του παιδιού» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, 1η Οκτωβρίου 2018, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψή του εκεί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο παράρτημα του Ασύλου στη Θέρμη, ο ίδιος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές του. 

Ο Πατριάρχης του Γένους κάθισε ανάμεσα στα παιδιά, άκουσε τα ποιήματα και τα τραγούδια τους και παρακολούθησε τον χορό που είχαν προετοιμάσει, συνομίλησε με τους υπευθύνους και τους εργαζόμενους των δομών, ξεναγήθηκε στους χώρους τους και μοίρασε δώρα στα παιδιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: