e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση Αλεξανδρινού Προκαθημένου με Υπουργό Παιδείας


11-12-2018 Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα η συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β’
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β’.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν επί δεκαετίες το Πατριαρχείο και για τα οποία -όπως ανέφερε ο Υπουργός- για πρώτη φορά δρομολογείται με οργανωμένο τρόπο η επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: