e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στη Σμύρνη προς τιμήν του Αγίου Βουκόλου


Η Ορθόδοξη Κοινότητα της Ι. Μητροπόλεως Σμύρνης εόρτασε και φέτος την μνήμη του Αγίου Βουκόλου με Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, μετά του Σεβ. Μητροπολίτου Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος και του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου. 

Πολυάριθμοι πιστοί κατέκλυσαν τον Ναό για να μετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες μεταξύ των οποίων μέλη της ΧΑΝΘ, του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης, μουσικών σχημάτων της Βορείου Ελλάδος, τα οποία έδωσαν μιαν εξαιρετική παράσταση, σε συνεργασία με τον Ρωμαίικο Πνευματικό και Μορφωτικό Σύνδεσμο Σμύρνης, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Χρόνια πολλά και του χρόνου!






























Δεν υπάρχουν σχόλια: