e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Αλίμου. Θύμα ο Μπανατιώτης Παναγιώτης Γούναρης


Θανατηφόρο τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 28ης Φεβρουαρίου 2019 στη Λεωφόρο Αλίμου. Tο δυστύχημα αφορούσε μία μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και έναν ηλικιωμένο άνδρα, τον Μπανατιώτη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Τάκη) Γούναρη, στο ρεύμα προς παραλία, απέναντι από το κατάστημα "Διάφανο".

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες Athens Voice, notia.gr και alimosonline.gr, το τροχαίο έγινε όταν ένας άντρας ηλικίας 85 ετών (ο Τάκης Γούναρης) επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση πεζών, που έχει δημιουργηθεί πρόσφατα, στην οποία υπάρχει και φανάρι. Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες δεν διευκρινίζουν ακόμη αν το φανάρι ήταν κόκκινο ή πράσινο.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε, με κατεύθυνση την παραλία, μια μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας νεαρός, η οποία παρέσυρε τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια στάση. Ο άτυχος πεζός έχασε τη ζωή του επιτόπου, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Η κηδεία του φίλτατου συντοπίτη μας Τάκη Γούναρη τοποθετείται στο μέσο της ερχόμενης εβδομάδας.

Από τη θέση αυτήν εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους παμφίλτατους οικείους του.






Δεν υπάρχουν σχόλια: