e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Who is who ο αποψινός ομιλητής στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς" περί ψυχικών αποθεμάτων

Για απόψε, 23 Οκτωβρίου 2019, ώρα 7 μ.μ., έχει ορισθεί στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", στην αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Βανάτου, μια επιστημονική συνεδρία, με ομιλητή τον κ. Τίμο Στραβοπόδη, (Κοινωνιολόγο - Επιστημονικό Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ζακύνθου "Η ΣΤΟΡΓΗ"), ο οποίος θα παρουσιάσει το ενδιαφέρον θέμα: «Η αξιοποίηση των ψυχικών μας αποθεμάτων, για να μπορούμε να ονειρευόμαστε»

Who is Who

Ο Τίμος Στραβοπόδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βανάτο Ζακύνθου. Σπούδασε στην Αθήνα: Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πολιτικές Επιστήμες στο ΕΚΠΑ. 
     Εξειδικεύτηκε στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) στη συστημική προσέγγιση. Επίσης είναι σύμβουλος πρόληψης για την τοξικο-εξάρτηση, με εξειδίκευση στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ). 
     Έχει ειδικευθεί σε θέματα πρόληψης εξάρτησης από το Διαδίκτυο, σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Είναι σε μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. Υπήρξε τακτικό και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωματείου Στελεχών Πρόληψης. Συμμετείχε και συμμετέχει σε επιστημονικές επιτροπές συνεδρίων. 
     Από το 1998 είναι συντονιστής της διεπιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ζακύνθου «Η ΣΤΟΡΓΗ». 
     Είναι νυμφευμένος με την καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και Γλώσσας Άντα Ρούμπου κι έχουν αποκτήσει δύο αγόρια τον Ανδρέα και τον Μηνά. Από το 1994 διαμένουν μόνιμα στο Βανάτο Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: