e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Δεν θα εορτάσει ονομαστήρια ο Μητροπολίτης Δωδώνης λόγω Πανδημίας


Ανακοινώνεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, ημέρα κατά την οποίαν η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, μήτε θα δεχθεί ευχές, δεδομένης της περιρρέουσας θλιβερής κατάστασης εκ της Πανδημίας και της υφιστάμενης νέας περιόδου Καραντίνας.

Ο Σεβ. Δωδώνης ευχαριστεί όλους όσοι θα είχαν την ευγενή πρόθεση να τον επισκεφθούν και να του ευχηθούν, αντεύχεται άπαντες να έχουν την ευλογία του Θεού και την πρεσβεία του Αγίου Χρυσοστόμου σε κάθε βήμα της ζωής και της πνευματικής πορείας τους, επισημαίνει μάλιστα ότι είναι ανάγκη να προσέξουμε και διαφυλάξουμε όλοι εαυτούς και αλλήλους, ούτως ώστε, την επόμενη μέρα της Πανδημίας, να μπορούμε να συνεορτάζουμε δίχως Απόντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: