e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία 2020 από τον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου εν Ζακύνθω [live, 8.30 πμ]


Αγαπητοί Φίλοι και Ενορίτες, 
     δεδομένου ότι η αυριανή επίσημη Λειτουργία των Χριστουγέννων 2020, σε όλη την Ελλάδα ΚΑΙ στην Ενορίας μας συνεπώς, θα είναι περιορισμένη ως προς την προσέλευση πιστών, δηλαδή μπορούν να συμμετάσχουν μόνο 12 άτομα το πολύ (ενώ σε αυτά θα προστεθούν ο Ιερέας, οι Ιεροψάλτες, οι Επίτροποι και οι βοηθοί του Ιερού), είναι κατανοητό ότι το πλήθος των βουλομένων να εκκλησιασθούν θα μείνει εκτός... Λυπούμαστε πολύ γι' αυτό...
     Οπότε η μόνη ενδεδειγμένη λύση είναι η εκ του μακρόθεν συμμετοχή, μέσω του διαδικτύου... Έτσι, αύριο το πρωί, από τις 8.30 έως την απόλυση, μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο YouTube ή, αν είσθε εδώ στο "Νυχθημερόν", κάνοντας κλικ κατωτέρω: 


Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο, μετά τη θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων και μέχρι τις 11.30 το πρωί, ο Ναός της Παναγούλας μας θα είναι ανοικτός για "ατομική λατρεία", οπότε, όσοι θα θέλετε να προσκυνήσετε, να δείτε τον Ιερέα ή και να πάρετε αντίδωρο, θα μπορείτε άνετα τότε!

Από τη θέση αυτήν ευχόμαστε και προσευχόμαστε σε όλους, να έχετε διαρκή και αδιάπτωτα Χριστούγεννα στη ζωή και τα έργα Σας!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: