e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Φιλότεχνοι στην Έκθεση Γλυπτικής και Ζωγραφικής Χρήστου Μπάρλου στο "Αληθώς"


Η εικαστική έκθεση του γλύπτη και ζωγράφου Χρήστου Μπάρλου ολοκληρώνεται κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Ιουλίου 2021. Που σημαίνει ότι όσοι καθυστέρησαν την επίσκεψή τους στο Κέντρο Λόγου Μπανάτου "Αληθώς", όπου συμβαίνει η Έκθεση, πρέπει να σπεύσουν.
     Το θετικό ήταν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών της Ζακύνθου, φιλότεχνοι επισκέπτες του νησιού μας, δημοσιογράφοι εξ Αθηνών και πάμπολλοι άλλοι επισκέφτηκαν την Αίθουσα Τέχνης του "Αληθώς" και θαύμασαν εκ του πλησίον τόσο τα γλυπτά, όσο και τα ζωγραφικά έργα του ευαίσθητου και έγκριτου καλλιτέχνη Μπάρλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ:
















Δεν υπάρχουν σχόλια: