e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ζελένσκι σε Βαρθολομαίο: "Τα λόγια σας είναι σαν χέρια που μας κρατούν ψηλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή"

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Βλαντιμίρ Ζελένσκι, μέσω του λογαριασμού του στο Τουίτερ, ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, για την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν χθες το βράδυ και την υποστήριξη στην δυσκολία της περίστασης που υφίσταται η Ουκρανία:

Thank you for the warm conversation, Your All-Holiness #Bartholomew. Your words are like hands that hold us up in this difficult time. Ukrainians feel the spiritual support and strength of your prayers. We hope for the soonest peace. 

Σας ευχαριστώ για τη ζεστή συνομιλία, Παναγιώτατε #Bartholomew. Τα λόγια σας είναι σαν χέρια που μας κρατούν ψηλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οι Ουκρανοί αισθάνονται την πνευματική υποστήριξη και τη δύναμη των προσευχών σας. Ελπίζουμε για την συντομότερη ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: