e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ο Επιφάνιος Κιέβου συμπροσευχήθηκε με στρατιώτες, υπερασπιστές της Ουκρανίας

Σήμερα, 10η μέρα της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία, οι εδαφικές αμυντικές δυνάμεις του 206ου Τάγματος στρατού της Ουκρανίας συναντήθηκαν τον Προκαθήμενο της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μακ. Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο, ο οποίος έκανε προσευχή και αγιασμό υπέρ ενισχύσεως των αγωνιστών και απαλλαγής του λαού από την απειλή του θανάτου, εκπορευομένου από τον ιμπεριαλιστή ρώσο εχθρό. "Δώσε στους διοικητές μας στρατιωτική σοφία, στέψε τις προθέσεις τους με μεγάλη επιτυχία, δώσε στους συντρόφους μου θάρρος και γενναιότητα, και σε όλο το στρατό μας μια ένδοξη νίκη!"

Παρών ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά στο facebook: "Ο Θεός, ο Μέγας, ο Ένας, προστάτεψε την Ουκρανία! Και προστάτεψε τη ζωή κάθε αμυνόμενου και κάθε Ουκρανού. Σίγουρα θα κερδίσουμε! Η αλήθεια είναι μαζί μας. Και ο Θεός μαζί μας!"









Δεν υπάρχουν σχόλια: