e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Συγχαρητήρια Βαρθολομαίου προς Θυατείρων Νικήτα για εκλογή του ως Προέδρου του CEC


Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συνεχάρη τηλεφωνικώς τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας κ. Νικήτα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών, στη σχετική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προεδρείου του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε κατά τις εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως του Οργανισμού, τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023. 

Ο νέος Πρόεδρος θα έχει πενταετή θητεία στη σημαντική θέση που επάξια ανέλαβε. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτατος πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία στη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών, την περασμένη Κυριακή, 18 Ιουνίου, 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια: