e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών όρκισε τα μέλη της νέας Κυβέρνησης

Ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν τα μέλη της νέας κυβέρνησης της Ελλάδος, από τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, ευχήθηκε στα κυβερνητικά στελέχη «καλό δρόμο» και να έχουν δύναμη και κουράγιο κατά την επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των υπουργείων, ενώ η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, σε πλήρη σύνθεση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: