e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ο της Νιγηρίας Άγγελος κεκοίμηται

Γράφει ο Αρχιμανδρίτης ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Ο της Νιγηρίας Άγγελος κεκοίμηται. Και βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά του Θεού. Ενώπιον του Θρόνου του Μεγάλου Αρχιερέως. Εκείνος, ο υποδειγματικός ιεραπόστολος και θεολόγος Αρχιερεύς, ο ακραιφνής της Ορθοδοξίας και της Ορθοδόξου Εκκλησιολογίας κήρυκας και διδάσκαλος.

Αναξίως ευλογήθηκα να έχω λάβει την ευχή του, τις συμβουλές, τις απόψεις του πολλές φορές κατά τα τελευταία έτη, ιδιαίτερα μετά την βρώμικη επίθεση των ψευδαδέλφων της Μοσχοβίας κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ήταν μοναδικός, αλλά όχι μόνος! Ο Θεός δεν αφήνει ποτέ την Εκκλησία Του χωρίς ποιμένες ικανούς και άξιους να φέρουν εις πέρας την αποστολή του Σταυρού και τον σταυρό της αποστολής τους. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: