e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Βανάτου συγχαίρει την ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΛΑ, για το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Βανάτου αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί από καρδιάς τη μικρή κάτοικο της Ενορίας του Βανάτου ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΛΑ, θυγατέρα του καλού Ενορίτη μας Σπύρου Κόκλα, για την μεγάλη επιτυχία της, που πραγματοποιήθηκε στην Αστάνα του Καζακστάν, κατακτώντας την πρώτη θέση, δηλαδή χρυσό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου / Νεανίδων.

Η επιτυχία της Αγγελικής δεν ήρθε ούτε τυχαία, μήτε άκοπα. Με πολλή άσκηση και περισσότερη επιμονή και υπομονή, ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο, σηκώνοντας ψηλά, την Ελλάδα, τη Ζάκυνθο, την οικογένειά της, τους δασκάλους της, αλλά και όλους τους Βανατιώτες, ότι ανάμεσά τους ζει και μεγαλώνει μια εύελπις αθλήτρια, με ήδη μεγάλες επιδόσεις. Έτσι και όλοι νοιώθουμε να γινόμαστε ψηλότεροι εξαιτίας σου! 

Καλή συνέχεια, Αγγελική! Ο Θεός να σε ευλογεί! Επιφυλασσόμαστε, σε εύθετο χρόνο, να σε τιμήσουμε κι εμείς, ανταποδίδοντας -έστω κι έτσι- την εξαιρετική τιμή που μάς πρόσφερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: