e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Στη Νάπολη της Ιταλίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στη Νάπολη της Ιταλίας βρίσκεται από σήμερα το πρωί (Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023) ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος θα τιμηθεί σε ειδική τελετή με τον τίτλο του Επιτίμου διδάκτορος από την Ποντιφική Σχολή Νοτίου Ιταλίας. Θα ομιλήσει, επίσης, στην έναρξη του Συνεδρίου με θέμα “Η Λειτουργία σημείον της πορείας ενότητος εις την συνοδικήν Εκκλησίαν”. 

Συνοδοί του Πατριάρχου, πλην του εκεί ποιμενάρχου Σεβ. Μητροπολίτου Ιταλίας κ. Πολυκάρπου και του εν Νεαπόλει βοηθού του Θεοφιλ. Επισκόπου Κρατείας κ. Γεωργίου, οι Πανοσιολ. Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου κ. Βοσπόριος και Αρχιμανδρίτης κ. Καισάριος Χρόνης, υπεύθυνος του Αρχειοφυλακίου.










Δεν υπάρχουν σχόλια: