e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Φωτοθήκη από τη Χειροτονία του Επισκόπου Φωτικής κ. Νεκταρίου

Τελέσθηκε σήμερα η Χειροτονία του Επισκόπου Φωτικής κ. Νεκταρίου (Μηλιώνη), στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών, προεστώτος του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, συμμετεχόντων δε ευάριθμων Αρχιερέων. 

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη, δεδομένου ότι ο νέος Επίσκοπος είναι επί 57 συναπτά έτη Εφημέριος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας". 

Ομιλώντας ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι ο χειροτονούμενος -ως βοηθός Επίσκοπος της Αρχιεπισκοπής- θα τεθεί επικεφαλής όλων των ιερέων που υπηρετούν σε Νοσοκομεία των Αθηνών, ούτως ώστε όλοι να παραδειγματίζονται από τον πεπειραμένο αυτόν πνευματικό πατέρα των εν ασθενεία ευρισκομένων.


























Δεν υπάρχουν σχόλια: